РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Квітня 2015

РА «Стандарт-Рейтинг» оновило рейтинги Райффайзен Банку Аваль

Київ. 15 квітня. — Рейтинговий комітет Рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» ухвалив сьогодні рішення щодо оновлення рейтингів АТ «Райффайзен Банк Аваль». Про це йдеться в повідомленні агентства.

Як і в попередні періоди, рейтинги банку підтверджено агентством на високому рівні. Зокрема, довгостроковий кредитний рейтинг Райффайзен Банку Аваль по національній шкалі оновлено на рівні uaAA+, який підтверджує дуже високу кредитоспроможність банку порівняно з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами.

Короткостроковий кредитний рейтинг банку оновлено за національною шкалою на рівні uaK1, що також свідчить про високу кредитоспроможність.

Рейтинг депозитів Райффайзен Банку Аваль підтверджено на рівні ua1 за шкалою РА «Стандарт-Рейтинг».

Рішення про оновлення рейтингів Райффайзен Банку Аваль було прийнято агентством на основі аналізу результатів роботи банку за 2014 рік.

«Аналіз динаміки нормативів ліквідності банку за 2014 рік свідчить, що банк у достатній мірі був забезпечений ліквідністю. … Масштаби роботи та динаміка розвитку RBI, як і до цього, вказували на те, що акціонер АТ «Райффайзен Банк Аваль» може забезпечити йому високий рівень зовнішньої підтримки», — зазначається в повідомленні РА «Стандарт-Рейтинг». «Таким чином, в 2015 рік АТ «Райффайзен Банк Аваль» увійшов із запасом нормативів капіталу та ліквідності, продовжував низку проектів за участю міжнародних фінансових організацій, був визнаний НБУ системним банком», — додали в агентстві.

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» створено в Україні у жовтні 2010 року як дочірню структуру європейської рейтингової компанії GPRC “StandardRating”. У квітні 2012 року НКЦПФР включила РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) у реєстр уповноважених рейтингових агентств.