«Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов | Raiffeisen Bank Aval «Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
«Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов #11 | Raiffeisen Bank Aval «Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов #12 | Raiffeisen Bank Aval «Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов #13 | Raiffeisen Bank Aval «Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов #14 | Raiffeisen Bank Aval «Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов #15 | Raiffeisen Bank Aval «Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
03 Серпня 2016

«Професором Райффайзен Банку Аваль» у програмі Київської школи економіки стане Володимир Вахітов

Київ. 3 серпня. — Райффайзен Банк Аваль підтримав ініціативу Київської школи економіки (KSE) щодо надання можливості талановитій молоді здобути якісну освіту в Україні: банк профінансує роботу одного з викладачів програми «KSE MA Program in Economic Analysis». У 2016-2018 роках банк здійснюватиме фінансування викладацької та дослідницької роботи «Професора Райффайзен Банку Аваль» — Володимира Вахітова.

Участь у програмі «KSE MA Program in Economic Analysis» можуть взяти студенти, які мають ступінь бакалавра. Додатково у межах зазначеної дворічної програми Київська школа економіки виділила цього року стипендії для 20 найкращих студентів з регіональних університетів, які за результатами вступних іспитів KSE будуть навчатися безкоштовно.

Фінансова підтримка від Райффайзен Банку Аваль та інших проактивних і соціально відповідальних компаній допоможе Київській школі економіки втілювати її місію: надавати відмінну освіту, здійснювати дослідження та консультування з політикотворення відповідно до кращих міжнародних практик.

Київська школа економіки (KSE), заснована у 1996 році Консорціумом економічних досліджень та освіти (EERC), — це навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном. KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів світового рівня. Таким чином, діяльність KSE сприяє розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні та сусідніх державах.

Володимир Вахітов викладає в Київській школі економіки та є старшим науковим співробітником у Київському економічному інституті. Він удостоєний багатmох грантів і стипендій, серед яких декілька програм з фінансування освіти в університеті штату Кентуккі, а також гранти на індивідуальні дослідження від Всесвітньої мережі розвитку та Консорціуму економічної освіти та економічних досліджень.

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року (до 25 вересня 2006 року — Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль»). Із жовтня 2005 року банк став частиною банківської групи Райффайзен Інтернаціональ Банк-Холдинг АГ, Австрія (із жовтня 2010р. — Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ). Станом на 31 березня 2016 року Група РБІ володіла 68,28% акцій українського банку, Європейський банк реконструкції та розвитку — 30% акцій.