Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві | Raiffeisen Bank Aval Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві #11 | Raiffeisen Bank Aval Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві #12 | Raiffeisen Bank Aval Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві #13 | Raiffeisen Bank Aval Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві #14 | Raiffeisen Bank Aval Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві #15 | Raiffeisen Bank Aval Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
11 Вересня 2017

Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві

Київ. 11 вересня. — Райффайзен Банк Аваль відкрив Преміум-центр «Протасів» у Києві для клієнтів, які працюють у великих компаніях та надають свої послуги як фізичні особи — підприємці.

Розуміючи потреби таких клієнтів, банк запропонував їм нову, нестандартну модель обслуговування — вона об’єднує в собі можливість отримувати у одного персонального менеджера необхідний перелік послуг і для підприємця, і для фізичної особи.

«Ми відкриваємо відділення нового зразка, успіх роботи якого базується на вірі в Україну, нових технологіях та наявності технологічно підготовленого персоналу, — зазначив на урочистому відкритті Володимир Лавренчук, голова правління банку. — Ми в Райффайзен Банку Аваль плануємо багато чого зробити, щоб стати креативною складовою української економіки, і в центрі нашого успіху — наш персонал, менеджери фронт-офісу та касири, які безпосередньо працюють із клієнтами».

Для комфортного обслуговування Райффайзен Банк Аваль пропонує кожному клієнту нового преміум-центру послуги персонального менеджера, попередній запис та сучасні канали комунікацій для оперативного спілкування з банком.

«Це — унікальне для українського ринку відділення зі спеціально підготовленими фахівцями. Тут клієнт зможе в одного персонального менеджера отримати необхідні послуги і як підприємець, і як приватна особа, — розповів Роберт Коссманн, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль. — Наше нове відділення — один із кроків на шляху змін у нашому банку. Кожні 3-4 місяці ви будете очевидцями того, як ми змінюємося і стаємо все більше клієнторієнтованим банком».

Райффайзен Банк Аваль зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 30 червня 2017 року РБІ належало 68,28% акцій банку, Європейському банку реконструкції та розвитку — 30%.

Широкий перелік банківських послуг надаються більш ніж 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої входять майже 500 відділень по всій Україні.