Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #11 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #12 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #13 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #14 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #15 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
20 Жовтня 2015

Працівники Райффайзен Банку Аваль провели чергову благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині

Київ. 20 жовтня. — Група волонтерів із Центрального офісу Райффайзен Банку Аваль 17 жовтня 2015 року вчергове відвідала підопічну школу-інтернат у смт. Бабанка Уманського району Черкаської області в рамках благодійної акції, спрямованої на допомогу вихованцям цього закладу. До акції долучилися також й інші працівники банку, які підготували та передали дітям власні подарунки.

Райффайзен Банк Аваль підтримує Бабанську школу-інтернат уже протягом 7 років. За цей час банком облаштовано ігровий майданчик для учнів молодших класів закладу, передано школі багато цінних подарунків (автомобіль, побутову та офісну техніку, спортивний інвентар тощо), а також необхідних дітям речей.

Цього разу учасники благодійної акції привезли дітям закуплені банком та його працівниками одяг, білизну, взуття, предмети особистої гігієни, іграшки, канцелярське приладдя, книги, солодощі, а в користування школі передали пилососи, електрочайники, праски та спортивне знаряддя.

Крім того, для учнів школи-інтернату було підготовано цікаву розважально-розвиваючу програму. Вистава «Аліса й Базиліо» у виконанні акторів Київського благодійного театру «Місто сонця», яких запросив приєднатися до благодійної акції Райффайзен Банк Аваль, викликала щире захоплення дітей. Юних глядачів залучили також до участі у веселому конкурсі акторської майстерності та гумористичної вікторини на банківську тематику. Всі їхні досягнення заохочувалися призами від банку. Кожна дитина відчула увагу до себе та отримала позитивні емоції від спілкування з банківськими друзями та акторами.

Доброчинність — одна з основних цінностей корпоративної культури Райффайзен Банку Аваль. І саме допомога дитячим навчально-виховним та лікувальним закладам належить до пріоритетів благодійної діяльності банку.