Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #11 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #12 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #13 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #14 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #15 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
02 Жовтня 2017

Працівники Райффайзен Банку Аваль провели благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині

Київ. 2 жовтня. – У суботу, 30 вересня, група волонтерів із Центрального офісу Райффайзен Банку Аваль традиційно для осені відвідала Бабанську школу-інтернат в Уманському районі Черкаської області, якою банк опікується уже 10 років.

Від банку школі-інтернату було передано корисні речі для дітей: зимове взуття, кімнатне взуття, канцелярські товари, спортивний інвентар, а також кондитерські вироби.  Крім того, багато подарунків для вихованців закладу підготували самі працівники банку – за власні кошти. Серед них – настільні ігри, книги, розвиваючі ігри, товари для рукоділля, товари для школи, одяг, взуття, білизна, предмети гігієни, солодощі тощо.

Крім того, волонтери підготували для дітей веселу розважально-спортивну програму: ігри на свіжому повітрі із врученням чудових призів за перемоги в змаганнях. А друзі з Благодійного театру «Місто сонця» показали дітям чудову повчальну виставу «5 історій про добро», чим викликали неабияке захоплення маленьких глядачів і спонукали їх до роздумів та власних висновків.

Подібні заклади дуже потребують уваги небайдужих людей. А підтримка з боку соціально відповідальних компаній допомагає суттєво покращити якість життя дітей, які виховуються в школах-інтернатах та дитячих будинках.