Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят | Raiffeisen Bank Aval Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят #11 | Raiffeisen Bank Aval Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят #12 | Raiffeisen Bank Aval Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят #13 | Raiffeisen Bank Aval Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят #14 | Raiffeisen Bank Aval Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят #15 | Raiffeisen Bank Aval Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
13 Серпня 2020

Послуги еквайрингу у Райфі – тепер також без вихідних та свят

Продовжуємо розширювати можливості для здійснення платежів нашими клієнтами!

Райффайзен Банк Аваль із 15 серпня 2020 року буде проводити розрахунки з еквайрингу та надсилати звіти за цими операціями щодня, включаючи вихідні та святкові дні.

Розширений режим розрахунків стане доступним всім клієнтам Райфу, для цього їм не потрібно робити якісь додаткові дії.

Як ми повідомляли раніше, Райффайзен Банк Аваль одним із перших банків України надає можливість своїм клієнтам здійснювати усі міжбанківські розрахунки, які проходять через систему електронних платежів НБУ (СЕП НБУ), у розширеному режимі.

Ця можливість доступна всім клієнтам Райффайзен Банку Аваль – і приватним особам, і підприємцям, і великим корпораціям. Електронні платежі з рахунка у Райффайзен Банку Аваль на будь-який інший рахунок у нашому чи іншому банку опрацьовуються і у робочі, і у вихідні та святкові дні в розширеному режимі.

Винятком із цього режиму є перекази на паперових носіях. Тому радимо нашим клієнтам активно користуватися можливостями здійснення платежів у розширеному режимі через інтернет-банкінг:

Користуйтеся додатковою можливістю вільно розпоряджатися коштами у розширеному режимі!

#RaifNews