Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards | Raiffeisen Bank Aval Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards #11 | Raiffeisen Bank Aval Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards #12 | Raiffeisen Bank Aval Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards #13 | Raiffeisen Bank Aval Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards #14 | Raiffeisen Bank Aval Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards #15 | Raiffeisen Bank Aval Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Липня 2021

Портал Райфу має «срібло» від міжнародного 2021 Intranet & Digital Workplace Awards

Корпоративну мережу Райффайзен Банку вчергове відзначили як найкращу міжнародні експерти.

Цього разу інтрамережа My Raif отримала «срібну» нагороду на 2021 Intranet & Digital Workplace Awards, престижному міжнародному конкурсі інтранетів та цифрових робочих місць.

Свою нагороду Райф отримав, як зазначають організатори конкурсу, «за амбіційне впровадження інтрамережі на хмарній платформі SharePoint Online з креативним підходом до запуску та високим рівнем прийняття».

Під час пандемії COVID-19 значення корпоративних мереж і досвіду їхнього використання працівниками значно виросло, адже вони напряму впливають на безперервність ведення бізнесу та допомагають забезпечити комфортні умови взаємодії всередині організації. Компанії по всьому світу почали створювати та покращувати свої інтрамережі, про що свідчить широка географія учасників конкурсу.

Серед претендентів на перемогу в Intranet & Digital Workplace Awards були провідні компанії та фінансові установи із США, Австралії, Великобританії, Німеччини, Сінгапуру та інших країн. У межах конкурсу було нагороджено 15 компаній, серед яких одна – Райффайзен Банк – із України.

Нагадаємо, що корпоративну мережу Райффайзен Банку My Raif було розроблено та впроваджено наприкінці минулого року на базі хмарних сервісів Office 365, Power Platform та платформи Microsoft Azure. Допомагала банку компанія Anrom Social Business.

Завдяки цьому безпечний та надійний доступ до робочого середовища, незалежно від пристрою, що використовується, та місця, де знаходиться користувач, отримали понад 6500 працівників Райффайзен Банку. Широкі можливості для комунікації, легкий обмін даними завдяки використанню сервісів Office 365 та розробленому їхній основі корпоративному порталу забезпечили працівникам суттєвий приріст продуктивності та ефективності при виконанні робочих завдань.

#RaifDigital