Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу | Raiffeisen Bank Aval Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу #11 | Raiffeisen Bank Aval Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу #12 | Raiffeisen Bank Aval Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу #13 | Raiffeisen Bank Aval Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу #14 | Raiffeisen Bank Aval Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу #15 | Raiffeisen Bank Aval Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
10 Лютого 2022

Подорожуйте комфортно з преміальними картками Visa Signature та Visa Infinite від Райфу

З 10 лютого 2022 року користуйтеся новою послугою зони відпочинку Business&Family Lounge на Центральному залізничному вокзалі в Києві.

Для власників карток Visa Infinite від Райфу доступ* до зали очікування від Укрзалізниці безкоштовний за умови:

  • Пред’явлення картки Visa Infinite та залізничного квитка.
  • Для проходження валідації за допомогою терміналу на вході до лаунжу необхідно, щоб обсяг транзакцій оплати по картці за останні 35 днів (без урахування останніх 5 днів) сягнув від 20 000 грн.

* Відвідування доступне не частіше 1 разу на добу, максимально - 4 рази на тиждень, кількість відвідувань за період дії пропозиції необмежена.

Тривалість безкоштовного перебування у лаунж – 1 година.

Для дітей до 6 років включно вхід до лаунж безкоштовний, додатково сплачується тільки вартість послуги харчування – 100 грн. Для дітей від 7 років діятиме спеціальний тариф.

Для власників карток Visa Infinite акція діє до 31.12.2022 р.

Для власників Visa Signature від Райфу доступ** до зали очікування від Укрзалізниці безкоштовний за умови:

  • Пред’явлення картки Visa Signatureта залізничного квитка.
  • Для проходження валідації за допомогою терміналу на вході до лаунжу необхідно, щоб обсяг транзакцій оплати по картці за останні 35 днів (без урахування останніх 5 днів) був від 10 000 грн.

** Відвідування доступне не частіше 1 разу на тиждень, максимально – 10 разів за період дії пропозиції.

Тривалість безкоштовного перебування у лаунж – 1 година.

Для дітей до 6 років включно вхід до лаунж безкоштовний, додатково сплачується тільки вартість послуги харчування – 100 грн. Для дітей від 7 років діятиме спеціальний тариф.

Для власників карток Visa Signature  акція діє до 10.08.2022 р

Ексклюзивно для  власників преміальних карток Visa від Райфу продовжено можливість замовлення 1 послуги ПЦР тесту, для подорожей літаком за кордон, на період до 31.03.2022р.

Комфортні та безпечні подорожі з Райфом!

#RaifNews