Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль! | Raiffeisen Bank Aval Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль! #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль! #11 | Raiffeisen Bank Aval Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль! #12 | Raiffeisen Bank Aval Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль! #13 | Raiffeisen Bank Aval Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль! #14 | Raiffeisen Bank Aval Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль! #15 | Raiffeisen Bank Aval Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль! #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Серпня 2016

Подарунки до Дня Незалежності для держателів платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль!

Київ. 22 серпня. — У межах мультипартнерської Програми винагород Fishka пропонуємо клієнтам — держателям платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль взяти участь в акції «Подарунки до Дня Незалежності».

У період із 23 серпня по 27 серпня 2016 р. розраховуйтеся платіжними картками Visa Fishka та Visa Business Fishka у мережі АЗК «ОККО» і супермаркетах «Фуршет» та отримуйте:

  •   Знижку розміром від 2 грн/л на будь-який вид пального (крім газу) у мережі АЗК «ОККО»* при заправці від 15 літрів.

  •   Чудовий подарунок**– чай ТМ ASKOLD та додатково 500 балів, які нараховуються на Вашу картку Fishka при купівлі на суму від 200 грн. у супермаркетах «ФУРШЕТ».

Розраховуйтесь платіжною картою Visa Fishka та завжди отримуйте більше!

 Замовити платіжну картку: www.aval.ua

* У період акції надається знижка — 1 грн/л, яка додається до інших знижок, що діють у мережі АЗК «ОККО». За умови заправки «до повного» знижка надається миттєво, в інших випадках нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку пального того ж виду з тією ж карткою Fishka. Знижка діє на всіх діючих АЗК «ОККО», окрім тих, що знаходяться на території АР Крим. Надається не більше двох разів на добу.

** Під подарунком мається на увазі можливість придбання товару — чай ТМ ASKOLD (жовто-блакитний 25 пакетів) за акційною ціною 0,05 грн з ПДВ. Подарунок надається за покупку сумою від 200 грн. з ПДВ (крім тютюнових виробів) одним чеком за умови його наявності у відповідному магазині не частіше 1 разу на добу.