Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» | Raiffeisen Bank Aval Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» #11 | Raiffeisen Bank Aval Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» #12 | Raiffeisen Bank Aval Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» #13 | Raiffeisen Bank Aval Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» #14 | Raiffeisen Bank Aval Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» #15 | Raiffeisen Bank Aval Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Жовтня 2015

Планшет у подарунок від Райффайзен Банку Аваль отримав другий переможець конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю»

Київ. 15 жовтня. — Триває конкурс «Допоможи з бізнес-ідеєю», що проводиться Райффайзен Банком Аваль, — за результатами минулого тижня визначено другого переможця, який отримав планшет у подарунок від банку.

Як повідомлялося раніше, конкурс проводиться на сторінці «Клуб успішних людей» Райффайзен Банку Аваль у соціальній мережі Facebook. Його учасниками стають шанувальники сторінки, які дають бізнес-поради підприємцям — клієнтам банку, котрі перенесли свій бізнес із території проведення АТО в інші регіони України.

Для участі потрібно переглянути конкурсне відео, розміщене на сторінці у соцмережі, та допомогти бізнес-порадою у відповідь на запитання, яке герой — клієнт банку озвучує наприкінці ролика. Свої поради потрібно залишати у вигляді коментаря під відповідним постом на сторінці банку у Facebook. Переможців конкурсу визначають безпосередньо герої відео.

Із 12 по 16 жовтня триває останній, третій етап конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю». Учасники спільноти «Клуб успішних людей» Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook можуть надати свої поради Григорію Воронову, який раніше мав приватну клініку у Донецьку, а тепер поновлює свій бізнес у Києві.

Поради для участі у цьому етапі конкурсу приймаються до 18:00 п’ятниці, 16 жовтня. Автор найкращої отримає у подарунок планшет від Райффайзен Банку Аваль.