Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Червня 2015

Підприємців Рівненщини зібрала «Академія бізнесу» Райффайзен Банку Аваль

Рівне. 12 червня. — Райффайзен Банк Аваль провів у м.Рівному черговий бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу: програма навчання з питань бізнес-діяльності». Традиційно «Академія бізнесу» відкриває свої двері для підприємців — представників малого та мікробізнесу, які є клієнтами банку.

Підприємці Рівненщини обговорювали тему «Оптимізація оборотного капіталу: управління бізнес-циклами та ліквідністю». Провели бізнес-семінар співробітники Львівської обласної дирекції банку: головний менеджер з ефективності продажів продуктів клієнтам сегменту малого та мікробізнесу Володимир Дмитрук та начальник відділу регіональних продажів малого та мікробізнесу Базового відділення (м.Львів) Оксана Яцик.

Представники малого та мікробізнесу мали можливість отримати нові знання, а також дізнатися про найуспішніші практики та поділитися власним досвідом. Вони високо оцінили також як організацію заходу, так і корисність проекту «Академія бізнесу», якому немає аналогів в Україні.

Райффайзен Банк Аваль проводить семінари у рамках проекту «Академія бізнесу» для власників і керівників підприємств малого та мікробізнесу в різних областях України. Метою проекту є надання інформаційної підтримки клієнтам, розширення їхніх можливостей для ознайомлення з сучасними підходами ведення бізнесу та створення площадок для обговорення важливих для підприємців питань.

Райффайзен Банк Аваль і надалі планує проводити семінари у рамках проекту «Академія бізнесу» для власників та керівників підприємств малого та мікробізнесу в різних областях України.