Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
30 Листопада 2017

Павло Шеремета зустрівся зі студентами у Житомирі за сприяння Райффайзен Банку Аваль

Житомир. 30 листопада. — У Житомирському державному університеті ім. Івана Франка (ЖДУ) студенти та викладачі 28 листопада зустрілися із Павлом Шереметою — засновником Києво-Могилянської бізнес-школи, міністром економічного розвитку і торгівлі України (2014 р.), членом Спостережної ради Райффайзен Банку Аваль.

У своїй лекції відомий економіст закликав молодь до наполегливої творчої праці на благо успішної України, навів низку прикладів швидкого економічного зростання окремих держав світу завдяки новим підходам в економіці та громадській співпраці.

Павло Шеремета відверто і доступно говорив із житомирським студентством про те, як сучасна молодь може і повинна власними силами будувати нову економіку України.

У свою чергу, співробітники Райффайзен Банку Аваль представили студентам ЖДУ основні напрямки діяльності банку, наявні вакансії та перспективи, які відкриються перед тими, хто захоче приєднатися до команди банку.