Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО» | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО» #11 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО» #12 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО» #13 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО» #14 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО» #15 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Квітня 2019

Отримуйте великодні знижки від Райффайзен Банку Аваль на АЗК «ОККО»

Київ. 22 квітня. — Великодні свята – це період теплих зустрічей із рідними та близькими. А щоб поїздки стали ще приємнішими – для вас спеціальна пропозиція від Райффайзен Банку Аваль.

У період із 26 квітня по 1 травня 2019р. розраховуйтеся платіжними картками Visa Fishka та Visa Business Fishka на АЗК «ОККО» та отримуйте знижкиу розмірі:

- 5 грн/л балами на бензин та дизпаливо,

- 1,50 грн/л балами на газ.

Знижка нараховується балами на картку Fishka. Бали додаються до загального балансу картки Fishka та стають доступними до списання через 24 години після заправки. Знижка не сумується з іншими пропозиціями на АЗК «ОККО».

Розраховуйтеся  платіжною картою Visa FISHKA та завжди отримуйте більше!

*Акція проводиться в мережі діючих АЗК «ОККО» по всій території України (за винятком АР Крим) з 26.04.2019р. до 01.05.2019 р. 

Знижка від існуючих цін у розмірі 5 грн балами /1 л бензину і дизельного палива та 1,5 грн балами/ 1л газу з наявного на АЗК у місці проведення Акції асортименту нараховується балами на рахунок учасника у Програмі лояльності Fishka за увесь придбаний літраж при розрахунку за вказане пальне платіжною карткою Visa Fishka або Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль. Знижка не сумується з будь-якими іншими знижками, які надаються у межах діючих на АЗК «ОККО» у місці проведення Акції пропозицій. Бали додаються до загального балансу рахунку учасника у Програмі лояльності  Fishka та стають доступними до списання через 24 години після купівлі вказаного пального. Деталі – на myfishka.com або за номером гарячої лінії Fishka 0 800 505 118.  

Ліцензія НБУ № 10 від 18.06.2018 р. Усі види банківських послуг. Умови надання банківських послуг регламентуються Райффайзен Банком Аваль.