Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
10 Квітня 2017

Отримуйте великодні знижки на АЗК «ОККО» із картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль

Київ. 10 квітня. — У межах мультипартнерської Програми винагород FISHKA пропонуємо клієнтам — держателям платіжних карток Visa Fishkaта Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль скористатися святковою пропозицією у мережі АЗК «ОККО».

У період з 13 по 17 квітня 2017 р. розраховуйтеся платіжними картками Visa Fishka та Visa Business Fishka у мережі АЗК «ОККО» та отримуйте знижки:

- 1 грн/л на бензин та дизпаливо;

- 50 коп/л на газ.

Знижки додаються до інших знижок, які діють на АЗК «ОККО», та надаються миттєво при заправці «до повного». При заправці не «до повного» або тимчасовій відсутності зв’язку з системою Fishka, суму знижки буде зараховано на картку Fishka і надано автоматично під час наступної заправки з будь-якою карткою Fishka, що зареєстрована на Ваш номер телефону.

Розраховуйтеся платіжною карткою Visa Fishka та завжди отримуйте більше!

                                              Замовити платіжну картку: www.aval.ua

                                                                               

Замовити платіжну картку: www.aval.ua

 

*Акція проводиться в мережі діючих АЗК «ОККО» по всій території України (за винятком АР Крим) з 13.04.2017р. до 17.04.2017 р.

Деталі — на myfishka.com або за номером гарячої лінії Fishka: 0 800 505 118