Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання #11 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання #12 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання #13 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання #14 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання #15 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
03 Квітня 2017

Отримуйте компенсацію від Райффайзен Банку Аваль та ЄБРР за встановлення енергоефективного обладнання

Київ. 3 квітня. — Райффайзен Банк Аваль приєднався до програми IQ energy, у межах якої фізичні особи можуть отримати часткову фінансову компенсацію заходів із енергоефективності в житловому секторі України у відповідності до європейських стандартів. Програму було розроблено Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) за підтримки донорів.

Відтепер усі клієнти банку – фізичні особи, які звертаються за «Кредитом готівкою» або «Кредитною карткою», можуть скористатися унікальною можливістю – отримати компенсацію до 3000 євро при купівлі та встановленні енергоефективного обладнання.

Після отримання кредиту, оберіть енергоефективне обладнання на сайті http://www.iqenergy.org.ua/technologies у відповідності до вимог IQ energy.

Згідно з умовами програми, для отримання компенсації необхідно зареєструватися на сайті www.iqenergy.org.ua та подати заявку на участь в програмі IQ energy.

Після ухвалення рішення щодо надання компенсації, її буде виплачено в євро на поточний рахунок в євро, який клієнт безкоштовно відкриє в Райффайзен Банку Аваль.

Якщо у вас вже є оформлена кредитна картка банку – ви також можете брати участь у програмі IQ energy!

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, у відділення Райффайзен Банку Аваль або дзвоніть до Інформаційного центру за номерами телефонів: 0 800 500 500, 0 44 490 88 88 (у м.Києві) або 521 з мобільного (для абонентів Vodafone).