Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії | Raiffeisen Bank Aval Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії #11 | Raiffeisen Bank Aval Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії #12 | Raiffeisen Bank Aval Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії #13 | Raiffeisen Bank Aval Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії #14 | Raiffeisen Bank Aval Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії #15 | Raiffeisen Bank Aval Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
30 Червня 2016

Операційний центр Райффайзен Банку Аваль у Херсоні: 10 років успішної історії

Херсон. 30 червня. — Цього року виповнюється 10 років від початку реалізації проекту зі створення всеукраїнського Операційного центру Райффайзен Банку Аваль у Херсоні.

"Пройшло вже майже десять років як ми вирішили створити у Херсоні дуже важливий для нашого банку Операційний центр, — зазначив Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банку Аваль, на прес-конференції, що відбулася сьогодні у Херсоні. «Саме тут працюють наші Інформаційний центр, центр обробки кредитних заявок та платежів, підрозділи збору простроченої заборгованості. Вони надають підтримку клієнтам та персоналу банку з усієї України», — додав він.

За роки роботи підрозділи Операційного центру Райффайзен Банку Аваль неодноразово визнавалися найкращими як всередині групи Райффайзен Банк Інтернаціональ, так і впливовими галузевими рейтингами.

«Група Райффайзен підтверджує свою відданість Україні, — підкреслив перший заступник голови правління банку Герхард Бьош. — Разом із Європейським банком реконструкції та розвитку, який наприкінці 2015 року також став акціонером Райффайзен Банку Аваль, вона планує і надалі розвивати довгострокові проекти українського банку, у тому числі — в нашому підрозділі в Херсоні».

Проект зі створення Операційного центру Райффайзен Банку Аваль став унікальним для банківського ринку України. На разі майже кожне десяте робоче місце Райффайзен Банку Аваль територіально знаходиться у Херсоні.

«Свого часу, коли відкривали Операційний центр, ми хотіли показати, яким великим є потенціал регіону. За ці роки нам вдалося сформувати молоду, творчу та потужну команду професіоналів, яка прагне до постійного професійного та кар’єрного розвитку», — сказав Володимир Лавренчук.

Стати провідним роботодавцем у Херсоні Райффайзен Банку Аваль вдалося, у тому числі, завдяки пропозиції офіційного працевлаштування та можливостям для професійного і особистісного розвитку. При цьому, щоб почати працювати у банку, досвід роботи та економічна освіта не є обов’язковими умовами: кожен новий співробітник проходить стартове навчання, а потім має можливість регулярно оновлювати свої знання.

Разом із сучасними підходами в управлінні персоналом в Операційному центрі впроваджено передові інформаційні технології, облаштовано комфортні робочі місця та створено сприятливі умови праці. Тут завжди панує доброзичлива дружня атмосфера, високий рівень корпоративної культури. За власної ініціативи співробітники херсонських підрозділів банку проводять чимало як внутрішніх корпоративних заходів, так і соціально важливих благодійних акцій для регіону.

Так, зокрема, вже багато років поспіль авалівці організовують акції донорської допомоги тяжкохворим, підтримують маленьких пацієнтів відділення онкогематології Херсонської обласної клінічної лікарні, відвідують Старозбур’ївську школу-інтернат, проводять толоки з облаштування міста, допомагають в організації заходів до Дня Херсона та ініціюють низку інших важливих для міста та області соціальних проектів.

Райффайзен Банк Аваль був зареєстрований 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Група Райффайзен володіє 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку — 30%.

Банк пропонує широкий спектр стандартних та інноваційних банківських послуг більш ніж 2,6 млн клієнтів через розгалужену мережу регіональних відділень, яка станом на кінець березня 2016 року налічувала 577 відділень у великих містах, обласних та районних центрах по всій Україні.

Вагомі успіхи банку традиційно визнають і в Україні, і за її межами впливові видання та експерти, рейтингові компанії, партнери та клієнти. Так, із початку 2016 року Райффайзен Банк Аваль було відзначено як банк із найвищим рівнем життєздатності (видання «Forbes Україна»), найнадійніший банк серед великих та найбільших банків України за результатами І кв. 2016 року (журнал «Деньги»), «Краща фінансова установа АПК» (Всеукраїнський конкурс «Агробренд-2016»), найактивніший банк-емітент в Україні в рамках програми сприяння розвитку торгівлі (TFP) за результатами роботи в 2015 році (відзнака Європейського банку реконструкції та розвитку).