Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі | Raiffeisen Bank Aval Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі #11 | Raiffeisen Bank Aval Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі #12 | Raiffeisen Bank Aval Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі #13 | Raiffeisen Bank Aval Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі #14 | Raiffeisen Bank Aval Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі #15 | Raiffeisen Bank Aval Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Травня 2019

Оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль відкрито у Житомирі


Житомир. 21 травня. — Урочисто відкрито ще одне оновлене відділення Райффайзен Банку Аваль – тепер у Житомирі. Новий рівень фінансового сервісу відтепер доступний ще більшому числу українців.

Адреса оновленого Базового відділення: м.Житомир, проспект Перемоги, 10.

Оновлене відділення отримало сучасні digital-зони з планшетами, комп’ютерами та терміналами для самообслуговування, а також цілодобову зону самообслуговування з новими депозитними банкоматами. Завдяки зонам самообслуговування та вільному доступу до планшетів із додатком для онлайн-банкінгу клієнти зможуть здійснювати більшість банківських операцій самостійно, не витрачаючи багато часу. Допомогти ж впоратися з новітніми цифровими додатками та пристроями для самообслуговування клієнтам допомагатиме digital-амбасадор.

Зі вступним словом на відкритті до присутніх звернувся Роберт Коссманн, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль: «Це наше відділення нового формату стало 16-им в Україні. Основна причина виникнення ідеї оновлювати відділення в такій концепції – це наші клієнти, які завжди є і будуть в центрі нашої уваги. Півтора року тому, коли ми тільки планували реалізувати проект, ми запитали вас, наших клієнтів, якими б ви хотіли бачити відділення. Ці 16 відділень по всій країні – втілення ваших побажань. Успіхів вам та спільного розвитку нашому бізнесу!».

До вітального слова також долучилася і Оксана Шевченко, заступник голови правління банку: «Пишаюся, що наш банк інвестує в інфраструктуру, новітні технології та покращення процесів для підвищення комфорту наших клієнтів. Сподіваюся, що користування новою технікою в оновленому відділенні принесе вам лише задоволення і користь. Бажаю вам і вашому бізнесу процвітання разом з нами!».

У планах банку – продовжити оновлення мережі в інших містах країни.

Райффайзен Банк Аваль — найбільший український банк із іноземним капіталом, працює в Україні з 1992 року. Банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ, що впродовж років залишається провідним банком в Австрії та країнах Центральної і Східної Європи.

За оцінками вітчизняних і міжнародних впливових видань Райффайзен Банк Аваль очолює рейтинги найкращих банків в Україні. Широкий перелік банківських послуг надається мільйонам клієнтів через розгалужену мережу по всій країні.

Успішна діяльність банку значною мірою обумовлена високим професіоналізмом його співробітників, які мають можливість розвиватися та будувати кар’єру в міжнародному банку.