Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р. | Raiffeisen Bank Aval Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р. #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р. #11 | Raiffeisen Bank Aval Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р. #12 | Raiffeisen Bank Aval Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р. #13 | Raiffeisen Bank Aval Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р. #14 | Raiffeisen Bank Aval Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р. #15 | Raiffeisen Bank Aval Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р. #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
17 Січня 2023

Коментар Групи PБІ стосовно заяви Національного банку України від 10 січня 2023 р.

Надважливо наголосити про підтримку Групою Райффайзен Банк Інтернаціональ народу України, який потерпає від цієї жахливої війни.

РБІ суворо дотримується всіх вимог чинного законодавства Австрії та ЄС, які визнають територіальну, політичну та економічну цілісність України.

Всупереч інформації, зазначеної в соціальних мережах, можемо запевнити вас, що РБІ ані самостійно, ані через свої дочірні компанії не веде жодної господарської діяльності на територіях Донецької та Луганської областей, а також півострову Крим.

РБІ має дочірній банк у Російській Федерації, який є окремою юридичною особою та повинен здійснювати діяльність відповідно до чинного російського законодавства, що включає пільгові умови.

РБI розглядає всі стратегічні можливості щодо майбутнього Райффайзенбанк Росія, в тому числі ретельний спланований вихід з банку. Проте з огляду на складність ситуації і, в тому числі, на обмежувальні заходи, встановлені Російською Федерацією, цей процес триває.

З початку війни Райффайзенбанк Росія суттєво скоротив кредитування: кредитний портфель зменшено на приблизно 25 відсотків.

Війна в Україні має нищівні наслідки для народу та економіки країни. З перших днів війни Група РБІ надає значну гуманітарну допомогу Україні, яка не обмежується тільки прямим фінансуванням на більш ніж 20 мільйонів євро, а включає всебічну підтримку людям в Україні та українським біженцям за кордоном. РБІ продовжує підтримувати своїх клієнтів та співробітників, а також фінансову стабільність країни.

Райффайзен Банк Україна самовіддано працює в умовах воєнного часу, забезпечуючи стабільність банківських систем та повне виконання своїх зобов’язань перед законодавством, клієнтами та співробітниками. Багато разів визнаний найнадійнішим банком, Райффайзен Банк Україна водночас є й одним із найбільших кредиторів, що надає значне фінансування економіці.





Вас може зацікавити:

відкрити картку онлайн, віртуальна картказаказать карту для зарплаты, получить карту визавалютна картка, як отримати картку атбэпідтримка, фишка картабанковские карточки для детей, карты goldрахунок для фоп, відкриття рахунку в банку фізичною особою підприємцемпакет услуг комфорт, послуги еквайрингутермінал в смартфоні, терминал для андроиде инвойс, курс долару на сьогодні