Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу | Raiffeisen Bank Aval Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу #11 | Raiffeisen Bank Aval Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу #12 | Raiffeisen Bank Aval Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу #13 | Raiffeisen Bank Aval Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу #14 | Raiffeisen Bank Aval Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу #15 | Raiffeisen Bank Aval Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
27 Жовтня 2016

Одне з відділень Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську на Дніпропетровщині змінило адресу

Дніпро. 27 жовтня. — Відділення «Прометей» Райффайзен Банку Аваль у м.Кам’янське (Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області відтепер працює за новою адресою: пр-т Тараса Шевченка, 27/29 (вул.Сировця, 27/29).

Графік роботи відділення: з понеділка по п’ятницю — з 9:00 до 17:00, обідня перерва — з 12:00 до 13:00 субота та неділя — вихідні дні.

Відділення «Прометей» Райффайзен Банку Аваль у м.Кам’янське надає повний спектр банківських послуг для клієнтів — фізичних та юридичних осіб: розрахунково-касове обслуговування, випуск та обслуговування платіжних карток, розміщення коштів на поточних та депозитних рахунках, обслуговування пенсійних рахунків, грошові перекази, кредитування та інші послуги.

Зручне розташування в центрі міста, наявність місць для паркування, розмежування зон обслуговування та європейський стандарт внутрішнього оформлення у поєднанні з фаховістю працівників відділення забезпечать комфорт і якість надання банківських послуг.

Відділення «Прометей» Райффайзен Банку Аваль у Кам’янську запрошує до співпраці!