Найнадійніші депозити – знову у Райфу | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райфу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Найнадійніші депозити – знову у Райфу #11 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райфу #12 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райфу #13 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райфу #14 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райфу #15 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райфу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
09 Червня 2021

Найнадійніші депозити – знову у Райфу

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки свого тридцять третього «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». Цього разу було проаналізувано результати роботи фінустанов за 1 квартал 2021 року.

Райффайзен Банк Аваль уже традиційно очолив цей рейтинг.

«Традиційно, перше місце в рейтингу надійності банківських депозитів зайняв Райффайзен Банк Аваль. За перший квартал 2021 року банк отримав чистий прибуток у сумі 1,087 млрд грн. Станом на 01.04.2021 року, частка NPL в кредитному портфелі банку становила всього 3,42%, що значно менше середньо ринкового показника рівня NPL в кредитному портфелі банків», - зазначається у повідомленні агенції.

Райффайзен Банк Аваль залишається одним із лідерів на українському ринку за обсягом залучених коштів фізичних осіб. Він пропонує депозитні вклади у гривні до запитання чи терміном на 1, 2, 3, 6 та 12 місяців зі зручною для клієнта виплатою відсотків (наприкінці терміну чи щомісяця, з можливістю капіталізації відсотків) та можливістю поповнення депозиту (готівкою чи безготівково через Інтернет-банкінг Raiffeisen Online, термінали самообслуговування або постійним дорученням на поповнення вкладу) і багатьма іншими перевагами. Ставки за строковими депозитними договорами не змінюються протягом усього терміну їхньої дії.

Детальніше про депозитні програми Райффайзен Банку Аваль.

#RaifNews