Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua» | Raiffeisen Bank Aval Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua» #11 | Raiffeisen Bank Aval Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua» #12 | Raiffeisen Bank Aval Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua» #13 | Raiffeisen Bank Aval Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua» #14 | Raiffeisen Bank Aval Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua» #15 | Raiffeisen Bank Aval Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
17 Лютого 2017

Найкращий банк для МСБ — Райффайзен Банк Аваль, — рейтинг «Дело.ua»

Київ. 17 лютого. — Райффайзен Банк Аваль посів перше місце в рейтингу «ТОП-20 кращих банків для МСБ», підготовленому порталом «Дело.ua».

«У Райффайзен Банку Аваль ми завжди шукаємо нові та інноваційні можливості, щоб бути відкритими для малого та середнього бізнесу, допомогти йому зростати. Тому ми дуже пишаємося тим, що одержали цю відзнаку, — зазначив Роберт Коссманн, заступник голови правління банку. — Успішна співпраця нашого банку та клієнтів МСБ — це не тільки фінансування на привабливих умовах. Ключовим компонентом успіху є всебічна підтримка та індивідуальні рішення. Створення середовища, в якому малі та середні підприємства зможуть процвітати, залишається одним із головних пріоритетів для Райффайзен Банку Аваль».

МСБ був та залишається важливою частиною економічного розвитку України, роблячи свій значний внесок шляхом створення робочих місць, розширення можливостей для молоді та диверсифікації економіки. Райффайзен Банк Аваль є лідером в сфері обслуговування малого і середнього бізнесу протягом 15 років. Маючи значний досвід співпраці з МСБ, у банку є глибоке розуміння цього сегменту клієнтів і потреб їхнього бізнесу.

Рейтинг «Дело.ua» складено на основі даних щодо умов обслуговування МСБ у 50 найбільших банках України за активами (станом на кінець листопада 2016 року). Розглядалися шість продуктів, якими найчастіше користується малий та середній бізнес: РКО, овердрафт, кредит на поповнення оборотних коштів, інвесткредит, еквайринг та депозити. Автори сподіваються, що результати їхнього дослідження допоможуть підприємцям визначити банки, в які варто звертатися у пошуках найкомфортнішого обслуговування.

Отримати інформацію про продукти, які Райффайзен Банк Аваль пропонує малому та середньому бізнесу, можна на сайті банку msb.aval.ua або в Інформаційному центрі для клієнтів малого та середнього бізнесу по телефону: 0 800 50 50 45 (всі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в Україні — безкоштовно).