На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
01 Вересня 2016

На відкритті навчального року у KSE оголошено про започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль

Київ. 1 вересня. — Сьогодні на церемонії відкриття 2016-2017 навчального року у Київській школі економіки (KSE) було оголошено щодо започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль. Тимофій Милованов, президент KSE, вручив голові правління Райффайзен Банку Аваль Володимиру Лавренчуку «Сertificate of appreciation» за значний внесок банку у розвиток Школи та навчання талановитої молоді України.

Райффайзен Банк Аваль фінансує дослідницьку та викладацьку роботу Володимира Вахітова, одного з найталановитіших викладачів KSE. Володимир Вахітов удостоєний багатьох грантів і стипендій, серед яких декілька програм із фінансування освіти в університеті штату Кентуккі, а також гранти на індивідуальні дослідження від Всесвітньої мережі розвитку та Консорціуму економічної освіти та економічних досліджень.

Підтримка банку є яскравим свідченням уваги прогресивного українського бізнесу до найважливішої сфери функціонування суспільства, а саме — освіти майбутніх поколінь.

«Започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль стане для студентів ще одним мотивуючим уособленням важливості саморозвитку та наполегливої праці задля власного добробуту та розбудови країни», — відмітив Вололимир Лавренчук.