На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок | Raiffeisen Bank Aval На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок #11 | Raiffeisen Bank Aval На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок #12 | Raiffeisen Bank Aval На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок #13 | Raiffeisen Bank Aval На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок #14 | Raiffeisen Bank Aval На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок #15 | Raiffeisen Bank Aval На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
03 Серпня 2017

На участь у програмі фінтех-акселератора РБІ Elevator Lab надійшло 336 заявок

Відень. 3 серпня. - 31 липня завершився прийом заявок на участь у програмі фінтех-акселератора Elevator Lab, ініційованій Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ). Офіційний старт програмі дав 1 червня ц.р. голова правління РБІ Йоганн Штробль  під час проведення фестивалю засновників та технологій Pioneers’17, а 14 дочірніх банків РБІ у регіоні Центральної та Східної Європи (ЦСЄ) надали програмі широкого розголосу.

Загалом можливістю потенційної довгострокової співпраці з Групою РБІ та із 16,6 млн клієнтів РБІ в Австрії та регіоні ЦСЄ скористалися 336 фінтех-стартапів. 13,4% всіх заявок було надано від засновників фінтехів із Австрії.  27,1% - фінтехами з регіону ЦСЄ при відносно вищій кількості заявок із Угорщини, Румунії та Словаччини, що відображає високий розвиток фінтех-спільнот у цих країнах. Решту заявок надійшло переважно із Західної Європи, Азії та Північної Америки, що вчергове свідчить про те, що  Elevator Lab викликає неабиякий міжнародний інтерес. Більшість поданих проектів пов’язані з обслуговуванням платежів та транзакцій, а також такими сферами, як інвестування та торгове фінансування, послуги для МСБ, аналітика Big Data, RegTech та відділення майбутнього.

«Ми приємно вражені тим, що нам вдалося завершити етап прийому заявок на  участь у Elevator Lab настільки успішно і що ми отримали заявки з усіх 14 ринків нашої присутності в ЦСЄ. Велика кількість та загальна якість заявок перевершили наші очікування. До кінця серпня ми будемо інтенсивно вивчати надані документи з метою визначити ті 30 стартапів, які матимуть шанс переконати наше поважне журі у своїй концептуальності під час відбору”,- пояснює Міхаель Хеллелер, уповноважена особа від РБІ, який, серед іншого, відповідає за стратегію діджиталізації Групи РБІ.   

5 стартапів для участі у програмі акселератора буде обрано в середині вересня у Відні. Партнером РБІ у цьому проекті виступає компанія Pioneers Discover за підтримки компаній  acccoi та Venionaire. Усі деталі, що стосуються подальшого таймінгу програми  Elevator Lab, можна знайти на веб-сайті: www.elevator-lab.com

* * *

Про РБІ

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та  інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.

Загалом понад 50 тис. працівників банку обслуговують 16,6 млн клієнтів у 2,5 тис. відділеннях, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.

Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі.  Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У межах банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.

Про acccoi partners | www.acccoi.com

acccoi partners  - це бізнес-акселератор, що базується у Відні, створений кількома підприємцями і спеціалізується на ініціації та архітектурі глобальних, орієнтованих на бізнес-результат корпоративних програм акселераторів у сегменті B2B. У фокусі його діяльності – створення випробуваної і перевіреної методології  acccoi, що уможливлює діджиталізацію усталених, історично успішних бізнес-моделей великих корпорацій на основі успішного міжнародного досвіду стартапів у рамках 3-річної або 5-річної програми.  

Про Pioneers Discover | www.pioneers.io/discover

Pioneers Discover формує майбутнє приватних компаній та державного сектору шляхом впровадження інструментів, методів і культури підприємництва. Ми віримо, що довгострокова інновація досягається завдяки поєднанню внутрішніх інновацій та інновацій, рушіями яких стали стартапи. Ми робимо це можливим, озброюючи корпоративні команди знанням методів підприємництва та залучаючи стартапи й експертів, аби надихати, спільно створювати бізнес, розриваючи стереотипи.

Про Venionaire | www.venionaire.com

Venionaire спеціалізується на корпоративному венчурному капіталі, участі в корпоративних стартапах, діджитал-трансформації та високотехнологічних інноваціях. Venionaire є довіреним партнером для пошуку, відбору та дослідження технологій, аналізу ринків та конкурентів, оцінки, а також управління пов’язаними транзакціями та портфелями розробок high-tech.

 

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, [email protected]) або Андреа Пелінка-Кінц (Andrea Pelinka-Kinz, +43-1-71707-8787, [email protected])

www.rbinternational.com | www.elevator-lab.com

http://www.rbinternational.com