На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль | Raiffeisen Bank Aval На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
16 Серпня 2017

На тренінг із фінансової грамотності у м.Ізюм запрошує підлітків Райффайзен Банк Аваль

Київ. 16 серпня. — Райффайзен Банк Аваль запрошує підлітків віком від 11 до 18 років взяти участь у безкоштовному майстер-класі з фінансової грамотності «Кошти з розумом для юних дорослих».

Під час тренінгу його учасники дізнаються: 
 — що таке гроші та звідки вони беруться; 
 — якими бувають потреби та як правильно обирати пріоритети;
 — як скласти та оптимізувати власний план витрат; 
 — про грамотне управління власним бюджетом та корисні фінансові звички;
 — що таке кредит та депозит, які їхні види, переваги та недоліки; 
 — як вберегтися від шахрайства.

Окрім теоретичного матеріалу будуть також ігри, ребуси та цікаві завдання.

Тренінг відбудеться 19 серпня 2017 року у великій залі Ізюмського міськвиконкому за адресою: м.Ізюм, площа Центральна 1, третій поверх. Тривалість тренінгу — 2 години (з 13:00 до 15:00).

Для участі у цьому тренінгу просимо попередньо зареєструватися. Для цього звертайтеся, будь ласка, до Ізюмського відділення Райффайзен Банку Аваль за адресою: м.Ізюм, вул. Соборна, 46 або за телефоном: 0 5743 2 15 25.