На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО | Raiffeisen Bank Aval На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО #11 | Raiffeisen Bank Aval На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО #12 | Raiffeisen Bank Aval На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО #13 | Raiffeisen Bank Aval На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО #14 | Raiffeisen Bank Aval На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО #15 | Raiffeisen Bank Aval На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Вересня 2015

На сторінці Райффайзен Банку Аваль у мережі Facebook розігруються планшети за допомогу переселенцям із зони АТО

Київ. 28 вересня. — Конкурс «Допоможи з бізнес-ідеєю» стартував сьогодні на сторінці «Клуб успішних людей» Райффайзен Банку Аваль у соціальній мережі Facebook.

У межах цього конкурсу, шанувальники сторінки мають можливість допомогти бізнес-порадою підприємцям – клієнтам банку, які перенесли свій бізнес із території проведення АТО в інші регіони України.

Для участі у конкурсі потрібно переглянути конкурсне відео та допомогти бізнес-порадою у відповідь на запитання, яке герой кожного з трьох відео озвучує наприкінці ролика, залишивши коментар під відповідним постом на сторінці банку у Facebook.

Перше конкурсне відео розміщено на сторінці «Клуб успішних людей» Райффайзен Банку Аваль» сьогодні, 28 вересня, – поради підприємцю-переселенцю приймаються до 18:00 п’ятниці, 2 жовтня.

У другому та третьому раунді конкурсу, що відбудуться відповідно 5-9 та 12-16 жовтня, шанувальники сторінки банку у Facebook зможуть надавати поради двом іншим підприємцям, яким буде присвячено окремі відеоролики.

Трьох переможців конкурсу «Допоможи з бізнес-ідеєю» визначатимуть безпосередньо герої відео. Кожному з трьох переможців конкурсу буде вручено приз — сучасний десятидюймовий планшет.