Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року | Raiffeisen Bank Aval Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року #11 | Raiffeisen Bank Aval Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року #12 | Raiffeisen Bank Aval Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року #13 | Raiffeisen Bank Aval Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року #14 | Raiffeisen Bank Aval Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року #15 | Raiffeisen Bank Aval Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
16 Жовтня 2023

Майже 75 млн грн перерахували клієнти Райффайзен Банку на допомогу Україні та українцям з початку року

74,9 млн грн перерахували у січні-вересні 2023 року клієнти Райффайзен Банку через додаток Raiffeisen Online на підтримку країни, благодійним фондам та на гуманітарну допомогу в Україні. Та це тільки частина історії.

З початку повномасштабної війни в Україні клієнти Райфу пожертвували 444,5 млн грн через Raiffeisen Online. Це рекордна сума благодійної та гуманітарної допомоги, що перераховували клієнти через Raiffeisen Online за весь час існування додатку. Вражає й кількість транзакцій – 281 тисяч із 24 лютого 2022 року. Середня сума одного донату становить 1,5 тис. грн. Але ж ми памʼятаємо, що маленьких донатів не буває та кожна гривня важлива.

Лідери зборів донатів від клієнтів Райффайзен Банку у 2023 році:

  • Міжнародний благодійний фонд «Повернись живим» зібрав майже 36 млн грн впродовж трьох кварталів 2023 року з більш ніж 18,6 тис. транзакцій.
  • На спецрахунок у НБУ українці перерахували через додаток понад 24 млн грн з більш ніж 33 тис. транзакцій протягом 2023 року.
  • Благодійний Фонд Сергія Притули зібрав майже 12 млн грн протягом 2023 року з 12,4 тис. транзакцій.

Разом із клієнтами Райф допомагає також Медичній мережі «Добробут» лікувати постраждалих від війни, фонду «Діти Героїв» реабілітувати дітей, які втратили батьків внаслідок війни, облаштовувати укриття у школах разом із KSE Foundation, вкладати у продовольчу безпеку разом із проєктом BORSCH та робити інші добрі справи.

Задонатити може кожен небайдужий у кілька кліків у додатку Raiffeisen Online:

  1. В особистому кабінеті перейдіть у розділ «Платежі/ Допомога українцям».
  2. Оберіть організацію, якій хочете зробити пожертву та зробіть свій донат.

Райф вдячний всім, хто приєднався до благодійних ініціатив та зробив свій внесок. Пишаємося українцями!

#Разом_з_Україною