Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва | Raiffeisen Bank Aval Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва #11 | Raiffeisen Bank Aval Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва #12 | Raiffeisen Bank Aval Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва #13 | Raiffeisen Bank Aval Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва #14 | Raiffeisen Bank Aval Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва #15 | Raiffeisen Bank Aval Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Травня 2024

Львівська Національна Опера отримала допомогу від Райфу для популяризації українського мистецтва

Райффайзен Банк крізь роки підтримує розвиток мистецтва та збереження культурної спадщини України. Банк вчергове надав благодійну допомогу Львівській Національній Опері імені Соломії Крушельницької.

Ці кошти, серед усього, буде спрямовано на створення мистецьких проєктів, відеозаписів вистав та їх трансляції на YouTube, що дозволить ширшій аудиторії насолоджуватися оперним та балетним мистецтвом, пізнати автентичне українське та світове мистецтво, а також сприятиме популяризації української оперної сцени.

Зокрема у квітні до Всесвітнього дня танцю відбулася YouTube-трансляція балету І. Небесного «Тіні забутих предків» за мотивами світового бестселера Михайла Коцюбинського. Постановка розповідає історію кохання Івана та Марічки, українських Ромео і Джульєтти. «Тіні забутих предків» - сучасний та масштабний балет Львівської національної опери, адаптований для сцени головним балетмейстером Артемом Шошиним на музику Івана Небесного та лібрето Василя Вовкуна, диригент – Юрій Бервецький.

Запис доступний до перегляду на YouTube каналі OperaVision за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=uv8AxOjEOe8 та вже зібрав перші 3,5 тис. переглядів.

OperaVision – це платформа для вільного перегляду оперних вистав за підтримки програми Європейського Союзу «Креативна Європа» та Асоціації оперних театрів «Опера Європа».

Райффайзен Банк активно підтримує різноманітні культурні ініціативи в Україні та надає підтримку гуманітарним проєктам, спрямованим на збереження та розвиток національної культури та мистецтва. Упродовж багатьох років банк надавав підтримку Національному театру імені Івана Франка в Києві, Національному академічного театру ім. Марії Заньковецької та Національному театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької у Львові.