Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі» | Raiffeisen Bank Aval Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі» #11 | Raiffeisen Bank Aval Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі» #12 | Raiffeisen Bank Aval Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі» #13 | Raiffeisen Bank Aval Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі» #14 | Raiffeisen Bank Aval Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі» #15 | Raiffeisen Bank Aval Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Лютого 2024

Лариса Бондарєва: «Зараз час для банків підтримувати інвестиційні проекти в агросекторі»

Протягом двох років війни українські аграрії відкладали реалізацію багатьох важливих інвестиційних проектів. Але останні півроку інтерес до інвестиційного фінансування значно збільшився, особливо в сегментах аграрної логістики та переробки.

Зараз компанії потребують такої підтримки і з боку українських банків, і з боку міжнародних фінансових інститутів. Страхування воєнних ризиків послужило б значним стимулюючим фактором. Райф від самого початку повномасштабного вторгнення не зупиняв агрокредитування, допомагає в реалізації важливих проектів в АПК та залишається номером один на ринку фінансування агропідприємств.

Про це розповіла заступниця голови правління Райффайзен Банку Лариса Бондарєва на форумі Agrifood від Forbes, що відбувся за партнерства з Райффайзен Банком у Києві 15 лютого. Понад 300 гостей зібралися на події, щоб обговорити проблеми та перспективи розвитку української агропромисловості.

«Ми підтримуємо тих клієнтів, хто розвиває вертикальну інтеграцію, глибоку переробку, «зелені» та інноваційні проекти», - розповіла Лариса Бондарєва.

#Разом_з_Україною