Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online | Raiffeisen Bank Aval Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online #11 | Raiffeisen Bank Aval Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online #12 | Raiffeisen Bank Aval Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online #13 | Raiffeisen Bank Aval Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online #14 | Raiffeisen Bank Aval Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online #15 | Raiffeisen Bank Aval Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
05 Вересня 2023

Користуйтеся оновленим Raiffeisen Business Online

Оновлена версія мобільного додатку Raiffeisen Business Online буде доступна незабаром на офіційних ресурсах Google Play (Android) та App Store (iOS).

Якщо ви ще не користуєтеся Raiffeisen Business Online, тоді запрошуємо зареєструватися у системі та оцінити всі переваги дистанційного банкінгу: https://raiffeisen.ua/promo/raiffeisen-business-online

Зустрічайте у веб-версії Raiffeisen Business Online такі зміни:

1. Реєстрація ключів Удосконаленого електронного підпису (ключ банку).

При реєстрації і генерації нового ключа банку на останньому кроці змінено текст повідомлення.

Тепер він описує способи передачі у банк заявки реєстрації ключа банку для його активації.

2. Платежі в гривні.

В екранних формах меню, документів і налаштуваннях усі застарілі назви типу «платіжне доручення» замінено на «платіжна інструкція» відповідно до вимог «Закону України про платіжні послуги» і Постанови НБУ №163.

У друкованих формах платіжних інструкцій в гривні посади і ПІБ підписантів відображаються в кінці документу.

3. Груповий друк обраних документів.

Можна скористатися функцією групового друку документів у відповідному меню («Платежі» і «Валютні операції»). Цю функцію реалізовано для платежів у гривні, платежів в інвалюті типу SWIFT/ у межах банку, заяв про купівлю/продаж/обмін валюти.

4. Виписки і обороти – всі типи рахунків, всі формати виписок.

Внесено зміни в екранні форми виписок/оборотів (веб-версія) і друковані форми виписок/оборотів (веб-версія і мобільний додаток), а саме: змінено назви полів «Дебет» і «Кредит».

5 Ідентифікація. Персоналізовані повідомлення в веб-версії про необхідність надати документи до банку для проходження повторної ідентифікації.

Відтепер система буде в автоматичному режимі, заздалегідь і багаторазово, нагадувати клієнтам про наближення кінцевої дати для повторної ідентифікації.

6. Додатковий захід безпеки при вході в систему з ключем УЕП/КЕП.

Якщо виконувати вхід у систему, вказуючи чинний ключ електронного підпису, але невірний пароль до ключа, то після п’яти невдалих спроб  - система запропонує пройти перевірку «captcha».

7. Зарплатний проект. Копіювання зарплатних відомостей.

У вкладці «Зарплатні відомості» у переліку «Всі відомості» необхідно натиснути на відомість, яку потрібно скопіювати. На детальній сторінці відомості натиснути: Додаткові дії / Копіювати.

Копіювання відомості можливе в будь-якому статусі. Скопійована відомість матиме такий же тип нарахування, період нарахування та аналогічну кількість отримувачів та буде відображена в статусі:  «Чернетка».

Встановити додаток Raiffeisen Business Online із уже доступним функціоналом:

•          у Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.aval.biz.client.android&hl=uk

•          у App Store: https://apps.apple.com/ua/app/raiffeisen-business-online/id1500897229

Працюємо заради вас щодня!