Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках #11 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках #12 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках #13 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках #14 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках #15 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Серпня 2017

Команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у благодійному забігу у вишиванках

Київ. 28 серпня. – 24 серпня корпоративна команда Райффайзен Банку Аваль у складі 40 осіб взяла участь у всеукраїнському «Забігу у вишиванках», організованому Федерацією любителів спорту та приуроченому до Дня незалежності України.

«Забіг у вишиванках» – яскраве патріотичне та родинне свято, свято єдності, під час якого українці згуртовуються та всі разом, вдягнені у вишиванки, беруть участь у масовому забігу, символізуючи волю й незалежність нашої країни та народу. 

Учасники від Райффайзен Банку Аваль змагалися, зокрема, на дистанції «Благодійний кілометр». Метою їхньої участі саме в благодійній частині заходу була підтримка доброчинної ініціативи організатора забігу, спрямованої на збір коштів на операцію з очного протезування для одного з поранених бійців АТО.  

«Забіг у вишиванках» одночасно проводився в Києві та в низці інших міст України (Рівному, Миколаєві, Одесі, Новій Каховці, Херсоні, Сумах, Чернігові, Кривому Розі, Хусті). Ідею  також підтримали українці в Канаді, США, Австралії, Італії, Андоррі та інших країнах. 

Спортсмени із Райффайзен Банку Аваль разом із членами своїх родин долучилися до цього масштабного святкового дійства, тим самим посприявши відновленню здоров’я одного із захисників України.