Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна #11 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна #12 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна #13 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна #14 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна #15 | Raiffeisen Bank Aval Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
26 Вересня 2017

Команда Райффайзен Банку Аваль долучилася до благодійного турніру з пейнтболу на допомогу дітям із синдромом Дауна

Київ. 26 вересня. – Команда Райффайзен Банку Аваль вкотре взяла участь у благодійному турнірі з пейнтболу «Кубок відкритих сердець», організованому Всеукраїнською благодійною організацією «Даун Синдром» 23 вересня в Києві з метою збору коштів на допомогу дітям із цим генетичним захворюванням.

Завдяки участі в турнірі корпоративних команд вдалося зібрати 140 тис. грн на реалізацію програм Центру раннього розвитку дітей із синдромом Дауна, створеного ВБО «Даун Синдром», у якому сьогодні навчається 65 дітей.

Такий благодійний турнір відбувся уже вшосте і цього разу зібрав 11 команд із різних компаній, а також волонтерів і членів родин, в яких виховуються такі діти.

Після азартних поєдинків на майданчиках пейнтбол-клубу «Гепард» команда Райффайзен Банку Аваль виборола 3-є місце. У церемонії нагородження взяли участь і самі «сонячні» діти, що додало емоцій події.

Райффайзен Банк Аваль підтримує і численні інші благодійні акції ВБО «Даун Синдром»: благодійні турніри з міні-футболу, боулінгу, пейнтболу, флешмоб Lots of Socks до Всесвітнього дня людини з синдромом Дауна тощо.