Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля | Raiffeisen Bank Aval Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля #11 | Raiffeisen Bank Aval Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля #12 | Raiffeisen Bank Aval Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля #13 | Raiffeisen Bank Aval Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля #14 | Raiffeisen Bank Aval Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля #15 | Raiffeisen Bank Aval Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
02 Серпня 2021

Із карткою АТБ від Райфу ще більше шансів стати власником електромобіля

Акція «АТБ заряджає тебе» це десятки вау подарунків: 1 авто Porsche Taycan, 10 автомобілів Nissan Leaf, а також сертифікати Comfy та мобільні батареї.

А з карткою АТБ від Райфу – це ще більше шансів стати переможцем.

Тож не відкладайте свої покупки та не забудьте оформити картку АТБ від Райфу, якщо ще не зробили цього.

Як стати учасником акції та збільшити шанс виграти електромобіль?

Зробіть покупки на суму від 250 грн одним чеком у мережі магазинів АТБ, в тому числі в інтернет-магазині АТБ, сплачуйте за них карткою Visa АТБ від Райфу.

Збільшуйте свої шанси – купуйте товари партнерів (перелік шукайте на сайті energy.atbmarket.com).

Реєструйте спеціальний код із чеку на сайті акції – energy.atbmarket.com й автоматично беріть участь у визначенні переможців.

Акція діє з 2 по 30 серпня 2021р. на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій у межах, визначених чинним законодавством України.

Більше про акцію та офіційні правила – на energy.atbmarket.com

Із карткою АТБ від Райфу – постійні приємні сюрпризи.

#RaifHot