Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи | Raiffeisen Bank Aval Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи #11 | Raiffeisen Bank Aval Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи #12 | Raiffeisen Bank Aval Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи #13 | Raiffeisen Bank Aval Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи #14 | Raiffeisen Bank Aval Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи #15 | Raiffeisen Bank Aval Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Травня 2020

Із 1 червня відділення Райффайзен Банку Аваль повертаються до стандартного режиму роботи

Ми продовжуємо повертатися до звичайного графіка роботи нашої мережі відділень.

Із понеділка, 1 червня, відділення Райффайзен Банку Аваль почнуть працювати за стандартним режимом роботи з перервою на обід – вона потрібна нам для проведення обов’язкових протиепідемічних заходів.

Ми скасовуємо також обов’язковий попередній запис для міських відділень. Тепер практично у всій нашій мережі обслуговування здійснюється за живою чергою. Для зручності наших клієнтів – приватних та Бізнес Банкінгу – запис на обслуговування у відділенні залишається доступним. За вашим бажанням записатися можна через Інформаційний центр (єдина спеціальна лінія для запису на візит у відділення – 0 800 501 900, безкоштовно по Україні) та наш viber-chat.

При цьому звертаємо вашу увагу: враховуючи поточну епідеміологічну ситуацію, для наших відділень у Закарпатській, Рівненській, Волинській та Чернівецькій областях, а також в Базовому відділенні м. Івано-Франківськ залишаються впроваджені на час карантину обмеження режиму роботи.

Перелік відділень у Закарпатській, Рівненській, Волинській та Чернівецькій областях.xlsx

Як і до цього, вхід у всі відділення нашого банку дозволяється лише клієнтам у захисних масках. Відвідувачам необхідно очікувати своєї черги на вулиці з дотриманням безпечної відстані не менш ніж 1,5-2 м один від одного. У приміщенні відділення можуть перебувати не більш ніж 3-5 осіб одночасно та на безпечній відстані 1,5-2 м один від одного.

Нагадуємо, що більшість послуг, якими найчастіше користуються наші клієнти, можна також отримати через наші дистанційні канали. Будь ласка, користуйтеся ними:

- Для приватних клієнтів – Raiffeisen Online. Якщо ви ще не зареєстровані, встановити додаток та зареєструватися можна онлайн, перейшовши за цим посиланням – https://www.aval.ua/privatnim-osobam/online-servisi/raiffeisen-online

- Для бізнес-клієнтів – Raiffeisen Business Online: https://www.aval.ua/biznesu/onlajn-servisy/raiffeisen-online

#RaiffeisenInfo