Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» | Raiffeisen Bank Aval Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» #11 | Raiffeisen Bank Aval Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» #12 | Raiffeisen Bank Aval Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» #13 | Raiffeisen Bank Aval Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» #14 | Raiffeisen Bank Aval Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» #15 | Raiffeisen Bank Aval Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
11 Листопада 2016

Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль взяла участь у форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес»

Харків. 11 листопада. — Представники Харківської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль взяли участь у II Українсько-німецькому форумі «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес» (BEA), який відбувся в Харкові в івент-зоні простору Fabrika.space.

Ключове питання форуму – впровадження нових проектів зі зниження енергозатрат та приклади успішного виробництва енергії, в тому числі з біопалива, у сфері сільського господарства.

Цього разу BEA зібрав близько 300 учасників, серед яких – українські та німецькі експерти, представники бізнес-структур АПК, вищих учбових закладів, юридичних компаній, органів влади, а також потенційні інвестори, зацікавлені в реалізації проектів у сфері енергоефективності.

Під час п’яти дискусійних панелей форуму виступили делегати від економічного факультету Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного технічного університету «Харківський Політехнічний Інститут», а також генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина, віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України та інші учасники. Вони обговорили питання реалізації проектів енергоефективності в Україні. Активними учасниками дискусій були також і представники провідних підприємств АПК Слобожанщини – ТОВ «АСТАРТА-Київ», ДП «Siemens Україна», ТОВ REHAU, ТОВ «ДЕЛЬТА Проектконсалт Україна» та ін.

Під час форуму виступив і керівник з питань розвитку корпоративних проектів та партнерства Райффайзен Банку Аваль Микола Волков. У своїй презентації «Фінансування проектів енергоефективності від Райффайзен Банку Аваль» він акцентував увагу на пакетних пропозиціях банку, умовах та перевагах фінансування проектів програми енергоефективності.

Участь у заходах такого масштабу є запорукою підвищення іміджу Райффайзен Банку Аваль як європейського банку, а для його клієнтів – можливість отримати актуальну інформацію про ринкові тенденції та новітні технології в сфері сільського господарства, біоенергетики та  енергоефективності, а також можливість залучення іноземних інвестицій для розвитку вітчизняного бізнесу та банківських ресурсів для фінансування проектів енергоефективності.