Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні» | Raiffeisen Bank Aval Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні» #11 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні» #12 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні» #13 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні» #14 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні» #15 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
24 Січня 2017

Global Finance нагородив Райффайзен Банк Аваль як «Кращий банк із торгового фінансування 2017 в Україні»

Київ. 24 січня. – Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком із торгового фінансування 2017 в Україні».  Журнал Global Finance відзначив найкращі банки та банківські групи у сфері торгового фінансування у 9 регіонах, 83 країнах та у світі в рамках 17-ї щорічної нагороди за підсумками ексклюзивного дослідження, результати якого буде опубліковано у лютневому випуску журналу в 2017 році. Переможців оголосили 18 січня під час завершальної сесії Європейського банківського форуму, організованого міжнародною асоціацією BAFT.

«Торгове фінансування – це саме та сфера, де Райффайзен Банк Аваль є центром компетенцій та може бути надзвичайно корисним для своїх клієнтів, особливо за географічними напрямками, де присутні підрозділи Групи Райффайзен», – зазначив Андреас Кеттлгрубер, директор департаменту обслуговування мультинаціональних компаній та торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль. –  Отримати таке визнання надзвичайно почесно, але відзнака – це й відповідальність, тому 2017 рік ставить перед нами нові, не менш амбіційні, завдання, такі як: високоякісний сервіс, нові послуги, більше консультаційних послуг для існуючих та нових клієнтів», – зазначив він.

Редколегія журналу Global Finance обрала кращих провайдерів торгового фінансування, базуючись на оцінках аналітиків банківської індустрії, керівників компаній та технічних експертів.

Окрім того, було проведено опитування  читацької аудиторії Global Finance з метою підвищити точність і достовірність результатів.  Критерії вибору переможців включали: обсяги транзакцій, масштаб глобального покриття, якість клієнтського сервісу, конкурентоспроможність цін та інноваційні технології.

Більше інформації з питань торгового фінансування можна отримати, звернувшись до експертів Райффайзен Банку Аваль по телефону (044) 495 41 23;  e-mail: [email protected]

Журнал Global Finance, заснований у 1987 році, має наклад 50 050 та читачів у 180 країнах. Читацька аудиторія Global Finance включає топ-менеджерів та фінансових директорів, відповідальних за здійснення інвестицій та прийняття стратегічних рішень в мультинаціональних компаніях  та фінансових інституціях. Серед цільової аудиторії Global Finance є також  8000 міжнародних портфельних інвесторів, відповідальних за професійне управління понад 80% усіх світових активів.

Вебсайт журналу  — GFMag.com — пропонує до уваги читачів аналітику та статті, базуючись на своєму 30-річному досвіді на міжнародних фінансових ринках. Головний офіс видання Global Finance знаходиться у Нью-Йорку, а його інші офіси розташовані по всьому світу. Global Finance на регулярній основі обирає кращих серед банків та інших провайдерів фінансових послуг. Його нагороди стали визнаним стандартом вищих досягнень для світового фінансового співтовариства.