Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня #11 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня #12 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня #13 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня #14 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня #15 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
02 Серпня 2022

Дивись українське разом з Райфом – «На своїй землі» Олександра Кирієнка, 3 серпня

Короткометражний фільм «На своїй землі» режисера Олександра Кирієнка продовжить літній кіномарафон у середу, 2 серпня, о 19:30.

Дев’ятий кіновечір пройде у межах спільного кіномарафону Райффайзен Банку та Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!».

«Нікуди я не поїду. Я на своїй землі!», – такі знайомі кожному українцю слова промовляє у цій короткометражці заслужений артист України Станіслав Боклан. І вже з неї стає зрозуміло, якою надзвичайно емоційною є «На своїй землі».

Як прокоментував режисер Олександр Кирієнко: «Створювати свої кіносвіти! Вигадувати його до найдрібніших деталей! Вирішувати, хто в цьому кіносвіті має жити, любити, вмирати і знову народжуватися... Яка ще мистецька справа може собі таке дозволити? Яке ж це щастя у своєму кіносвіті чинити Добро і знищувати Зло! Як же хочеться зараз бути таким кінобогом і припинити Війну однією простою командою «Стоп!» Закричати на весь кіномайданчик, що це був жахливий кадр! все погано! переписуємо історію! все перезнімаємо, відмотуємо назад! І Як же хотілося б, щоб усі загиблі у війні стали, як актори в кіно, і жили... жили... жили!..

Зараз як ніколи – ми маємо розуміти ту неймовірну відповідальність, яку несуть наші фільми! Глядачі бачать наші кіносвіти серцем! І що ми туди вкладемо – з тим воні і далі будуть жити, думати, відчувати, робити…. І найголовніше, що зараз має глядач бачити на екранах – це Любов… Любов… Любов…».

Підписуйтеся на нашу кіноподію, щоб не проґавити трансляцію – https://www.facebook.com/events/564285988654245/564286011987576

Трансляція на YouTube – https://youtu.be/5yaMsWDcDb4

Нагадуємо, що ви можете підтримати українське кіно не тільки переглядами, а й донатами. Ваші внески допоможуть створенню документального фільму про українських кінематографістів на війні.

Щоб здійснити переказ, необхідно:

  • У вашому особистому кабінеті перейти у розділ «Платежі/ Допомога українцям», обрати «Асоціація «Дивись українське».
  • У програмі лояльності Smartravel зайти в особистий кабінет, обрати розділ «Добро», а далі – «Асоціація «Дивись українське».

#Разом_з_Україною