Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня #11 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня #12 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня #13 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня #14 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня #15 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Липня 2022

Дивись українське разом з Райфом – «Моно» Андрія Дончика, 13 липня

Триває спільний кіномарафон Райффайзен Банку та Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!».

У середу, 13 липня, о 19:30 будемо дивитися шосту короткометражку нашого спільного кіноліта.

Короткометражний фільм «Моно» Андрія Дончика – зворушлива історія двох близнюків-підлітків, які переживають складну життєву ситуацію. Знайдіть кілька хвилин на стрічку, яка проймає до глибини душі, адже в ній і про братерські відносини, і про силу, яка закладена у кожному з нас, і про боротьбу.

Як поділився режисер Андрійя Дончик: «Кіно, на мій погляд, найпотужніший інструмент виховання молоді і взагалі всього народу. Ми маємо абсолютно фантастичну і талановиту кінематографічну молодь. Молодь без комплексів і штампів, надзвичайно креативну та з величезним бажанням створювати власне кіно. Маючи таку молодь, я впевнений у розвитку українського кіно. Кіно, як феномену консолідації українського народу, і кіно, як інструменту донесення української культури та ідентичності до всього Світу».

Дивіться українське – підписуйтеся на цю кіноподію https://www.facebook.com/events/564285988654245/564286025320908

Трансляція короткометражки на YouTube https://www.youtube.com/watch?v=nRuLgBP9pU

Нагадуємо, що ви можете підтримати українське кіно не тільки переглядами, а й донатами. Ваші внески допоможуть створенню документального фільму про українських кінематографістів на війні.

Щоб здійснити переказ, необхідно:

  • У вашому особистому кабінеті перейти у розділ «Платежі/ Допомога українцям», обрати «Асоціація «Дивись українське».
  • У програмі лояльності Smartravel зайти в особистий кабінет, обрати розділ «Добро», а далі – «Асоціація «Дивись українське».

#Разом_з_Україною