Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня #11 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня #12 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня #13 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня #14 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня #15 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Червня 2022

Дивись українське разом з Райфом – «Підвішена кава» Оксани Тараненко, 29 червня

У середу, 29 червня, о 19:30 приєднуйтеся до перегляду короткометражки «Підвішена кава» режисерки Оксани Тараненко.

Цим показом продовжимо спільний кіномарафон Райффайзен Банку та Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!».

Підписуйтеся на нашу подію У Facebook, щоб дізнатися більше про українське кіно: https://www.facebook.com/events/564285988654245/564286001987577/?active_tab=discussion

Трансляція короткометражки також буде на YouTube за лінком: https://youtu.be/9invhzKZxog

«Підвішена кава» – історія про естафету добра. Стрічка стане близькою кожному українцю, адже ми вміємо допомагати і підтримувати один одного.

«Зараз саме українські смисли на часі, бо на нашій образності і архетипах вибудовується нова людина в новому світі. Глибини і краса української культури не просто варті уваги цілого світу, а буквально стають його спасінням. І наше сучасне кіно вже почало свою головну місію – тим, хто дивиться українські фільми, хочеться бути українцями. Я зараз не жартую. Я щодня чую звідусіль – чи можна подивитись щось українське англійською, німецькою, португальською… Можна, відповідаю. І треба. Я вихована на Довженко і Кавалерідзе. Це моя професійна і людська особиста енциклопедія. Вони структуровані і стихійні водночас, логічні, містичні і вигадливі. Суперлюди. Такі ж суперлюди і всі мої колеги-кінематографісти, що зараз у війську. Переможемо, розбудуємо, а паралельно конвертуємо в свою українську віру. І кіно для цього найкращий інструмент», – зазначає Оксана Тараненко.

Нагадуємо, що ви можете підтримати українське кіно не тільки переглядами, а й донатами. Ваші внески допоможуть створенню документального фільму про українських кінематографістів на війні.

Щоб здійснити переказ, необхідно:

  • У вашому особистому кабінеті перейти у розділ «Платежі/ Допомога українцям», обрати «Асоціація «Дивись українське».
  • У програмі лояльності Smartravel зайти в особистий кабінет, обрати розділ «Добро», а далі – «Асоціація «Дивись українське».

#Разом_з_Україною