Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон #11 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон #12 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон #13 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон #14 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон #15 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
07 Червня 2022

Дивись українське разом з Райфом – 8 червня починаємо онлайн кіномарафон

Райффайзен Банк та Асоціація Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» починають 8 червня новий спільний проєкт. Щосереди о 19:30 знайдіть кілька хвилин для перегляду української корометражки, що надовго залишиться в вашому серці.

Переглянути фільми можна буде на сторінці Райфу у Facebook за лінком - https://fb.me/e/4V5PPKka4

Приєднайтеся до події, поділіться нею з друзями – цей кіномарафон вартий того, аби стати частиною вашого літа-2022.

Відкриваємо його 8 червня о 19:30 короткометражним фільмом «Перекур» українського кінорежисера Михайла Іллєнка. Перегляд фільму займе у вас до 4 хвилин. Обіцяємо, що кінострічка сколихне ваші серця.

Михайло Іллєнко: «Сьогодні час вимагає не сперечатися на тему: «Кіно – це зброя чи не зброя?» Натомість необхідно думати, як налагодити виробництво цієї зброї (навіть, якщо погодитися з абсурдом, що таку зброю ніхто ніколи не робив і не використовував на кіноекранах і в телеефірі супротивника).

З певних причин ми не зможемо закрити своїми фільмами екранний простір ворога так, як він обстрілював нас своїми фільмами двадцять років поспіль, але ми можемо робити мобілізаційну зброю. Існування цієї зброї вмикає спільні коди «свій-чужий», створює спільну міфологію, канонізує героїв, допомагає артикулювати спільну мету, необхідну для перемоги.

Власне, для чого сьогодні знімати кіно (для чого потрібна зброя), як не для перемоги?».

#Разом_з_Україною