Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»! | Raiffeisen Bank Aval Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»! #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»! #11 | Raiffeisen Bank Aval Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»! #12 | Raiffeisen Bank Aval Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»! #13 | Raiffeisen Bank Aval Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»! #14 | Raiffeisen Bank Aval Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»! #15 | Raiffeisen Bank Aval Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»! #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
14 Квітня 2017

Долучайтеся до збору коштів на кровомобілі через «Райффайзен Онлайн»!

Київ. 14 квітня. – В системі Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн» Райффайзен Банку Аваль стартувала благодійна акція збору коштів на закупівлю спеціально обладнаних автомобілів для переливання крові (кровомобілів), призначених для порятунку поранених українських бійців у зоні АТО, ініційована Благодійним фондом «Клуб Дивосвіт».

Райффайзен Банк Аваль уже не вперше започатковує подібні благодійні акції із залученням до них  своїх клієнтів через систему Інтернет-банкінгу. Приміром,  із 1 жовтня 2015 року діє програма «Антибіотики для поранених на Сході України», ініційована Благодійним фондом «Сподіваюсь і вірю», у рамках якої через «Райффайзен Онлайн» вдалося зібрати сотні тисяч гривень і допомогти в лікуванні десятків поранених бійців.

Наявність у зоні АТО кровомобілів допоможе військовим медикам рятувати життя багатьом пораненим воїнам. Відомо, що понад 80% поранених гине саме через втрату крові.

На сьогодні в зоні АТО функціонує один кровомобіль із 5-ти необхідних. Для створення парку таких спеціальних автомобілів потрібно зібрати 2,7 млн грн.

Кожна пожертвувана гривня – це крок до поповнення парку кровомобілів, ваш внесок у порятунок героїв!

Для здійснення платежу скористайтеся меню «Платіж на користь 3-х осіб» в «Райффайзен Онлайн». 

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПЕРЕКАЗУ КОШТІВ:

Р/р 26008053141798 у ПАТ «Приватбанк»

ЄДРПОУ 39851886

МФО 321842

Отримувач: Благодійний фонд  «КЛУБ ДИВОСВIТ»

Призначення платежу: Благодійна допомога на закупівлю кровомобілів.