Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня #11 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня #12 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня #13 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня #14 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня #15 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
26 Липня 2022

Дивись українське разом з Райфом – «Монстр. За мить до вічності» Кадіма Тарасова, 27 липня

Восьму короткометражку будемо дивитися цього тижня у межах спільного кіномарафону Райффайзен Банку та Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!».

У середу, 27 липня, о 19:30 запрошуємо на перегляд на сторінках Райфу у Facebook і YouTube короткометражного фільму «Монстр. За мить до вічності» режисера Кадіма Тарасова.

Ця історія чоловіка про батька і сина, захисника і військового, який змушений боротися з викликами життя не тільки під час війни, але і після неї.

За словами режисера Кадіма Тарасова: «Кіно було задумано як видовище, а кінотеатр як місце, де можна розслабитися і відпочити. З часом, кіно увібрало в себе практично всі галузі діяльності людини, стало особливим «синтетичним» мистецтвом,  з’явилися жанри і піджанри, різні стилістичні форми і сила силенна форматів – від серіалів до короткометражок… і навіть кіно про кіно.

Але з тих часів, коли кобзарі ходили по світу і переказували свої історії людям, нічого не змінилося – кіно це розповідь певної історії. Я використовую кіно, як Троянського коня.  У красиву картинку історії загортаю жменьку запитань. Потім залишаю цього «коня» людям, а сам іду геть, бо не завжди й сам знаю відповіді».

Дивіться українське – підписуйтеся на цю кіноподію – https://www.facebook.com/events/564285988654245/564286021987575

Трансляція цієї короткометражки на YouTube – https://youtu.be/_IVoFfMsrUE

Нагадуємо, що ви можете підтримати українське кіно не тільки переглядами, а й донатами. Ваші внески допоможуть створенню документального фільму про українських кінематографістів на війні.

Щоб здійснити переказ, необхідно:

  • У вашому особистому кабінеті перейти у розділ «Платежі/ Допомога українцям», обрати «Асоціація «Дивись українське».
  • У програмі лояльності Smartravel зайти в особистий кабінет, обрати розділ «Добро», а далі – «Асоціація «Дивись українське».

#Разом_з_Україною