Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську #11 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську #12 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську #13 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську #14 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську #15 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
14 Лютого 2017

Бізнес-сніданок «Разом змінимо країну!» провів Райффайзен Банк Аваль у Івано-Франківську

Клієнти банку мали можливість познайомитися з хорошим прикладом ефективної роботи громади задля покращення життя в Івано-Франківську. Юрій Филюк, керівник платформи для ініціатив і синергії між ними «Тепле місто», та Ярослав Повх, співвласник ТОВ «Корона Захід» та член наглядової ради платформи «Тепле місто», поділилися з учасниками заходу досвідом створення спільних проектів і планами на майбутнє.

Серед учасників бізнес-сніданку були представники провідних компаній Західного регіону країни. Чергова зустріч, яку Райффайзен Банк Аваль організував для своїх клієнтів, підтверджує імідж банку як бізнес-партнера, який не лише надає клієнтам широкий спектр фінансових послуг, а й виступає соціально відповідальною установою, що активно підтримує ініціативи, спрямовані на позитивні зміни в країні.

Унікальність платформи «Тепле місто» полягає в об’єднанні різних корисних ініціатив і проектів та спрямуванні коштів на розвиток міста. Концепція розвитку міста, яку втілюють самі франківці, передбачає перетворення Івано-Франківська на одне з найпрогресивніших міст України. Більше про платформу тут.