Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль! | Raiffeisen Bank Aval Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль! #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль! #11 | Raiffeisen Bank Aval Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль! #12 | Raiffeisen Bank Aval Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль! #13 | Raiffeisen Bank Aval Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль! #14 | Raiffeisen Bank Aval Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль! #15 | Raiffeisen Bank Aval Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль! #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Листопада 2016

Більше знижок на Black Friday з Visa від Райффайзен Банку Аваль!

Київ. 22 листопада. — Райффайзен Банк Аваль пропонує клієнтам –держателям платіжних карток Visa скористатися спеціальною пропозицією у рамках акції «Більше знижок на Black Friday з Visa!»

У період із 21 по 25 листопада  2016 року, розраховуйтесь карткою Visa від Райффайзен Банку Аваль на сайті modnaKasta під час розпродажу Black Friday та отримайте:

-          гарантовано — додаткову знижку у 5%*;

-          додаткову знижку 20%**, яка надається за кожну 5-ту покупку (кожному 5-му покупцю), сплачену платіжною карткою Visa.

Більше покупок із Visa від Райффайзен Банку Аваль — більше шансів отримати знижку 20% на сайті modnaKasta !

 

* Знижка 5 % відображається в момент введення даних платіжної карти.

** Додаткова знижка  20% надається за кожну 5-ту покупку (кожному 5-му покупцю), сплачену карткою Visa. Додаткова знижка  5% надається на всі інші покупки, сплачені карткою Visa (крім кожної 5-ої). При цьому облік кожної 5-ої покупки здійснюється у межах всіх покупок на modnaKasta. Після введення номера картки Visa під час оплати сума замовлення автоматично зменшується на 5%. Якщо Ваш платіж став п’ятим із Visa – з картки буде списана сума на 20% менша, ніж вказана на сайті ціна товару. Після такого платежу Ви додатково отримаєте повідомлення електронною поштою.

Замовляйте платіжну картку просто зараз!

Детальна інформація: www.visa.com.ua та modnakasta.ua

Питання та відповіді