Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р. | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р. #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р. #11 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р. #12 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р. #13 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р. #14 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р. #15 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р. #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
04 Травня 2023

Акціонери Райффайзен Банку затвердили результати діяльності банку в умовах воєнного часу та ухвалили напрями роботи на 2023р.

Райффайзен Банк 28 квітня провів дистанційні Річні загальні збори акціонерів, на яких було ухвалено низку рішень.

Було затверджено, зокрема, звіт Наглядової ради та звіт Правління про результати діяльності банку в 2022 році в умовах повномасштабної агресії проти України, а також визначено основні напрямки діяльності Райффайзен Банку на 2023 рік.

Затверджено звіти і висновки Аудиторської фірми ТОВ «Делойт Енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані» про діяльність банку в 2022 році та річний звіт банку і його дочірніх підприємств за 2022 рік.

У зв’язку зі вступом в дію нових законодавчих норм на зборах акціонерів було затверджено зміни до статуту, положення про наглядову раду, положення про правління, кодексу корпоративного управління, положення про розкриття інформації акціонерам, регламенту загальних зборів акціонерів та низки інших документів банку за напрямком корпоративного управління шляхом затвердження їхніх нових редакцій.

Крім того, акціонери банку затвердили рішення щодо розподілу прибутку 1 572 798 тис. грн відповідно до вимог банківського регулятора в умовах воєнного часу.

АТ «Райффайзен Банк» зареєстровано 27 березня 1992 року, є найбільшим банком із іноземним капіталом в Україні . Із жовтня 2005 року став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 грудня 2022 року Група Райффайзен володіла 68,21% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,9 млн клієнтам Райффайзен Банку через мережу із близько 300 відділень по всій Україні, а також через застосунки Raiffeisen Online та Raiffeisen Business Online й інші дистанційні канали у режимі 24/7.