Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році | Raiffeisen Bank Aval Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році #11 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році #12 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році #13 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році #14 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році #15 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Квітня 2015

Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» затвердили результати діяльності банку у 2014 році

Київ. 29 квітня. — Акціонери Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль» на своїх річних загальних зборах, що відбулися сьогодні у Києві, затвердили звіти Правління та Спостережної ради про результати діяльності банку у 2014 році та визначили основні напрямки діяльності банку на 2015 рік.

На загальних зборах було затверджено також звіт і висновки Ревізійної комісії про діяльність банку та його дочірніх компаній у 2014 році, а також звіти і висновки Аудиторської фірми ПрАТ «КПМГ Аудит» про діяльність банку у 2014 році.

За результатами минулого року акціонери затвердили річну фінансову звітність Райффайзен Банку Аваль та консолідовану фінансову звітність банку і його дочірніх підприємств. Зокрема, затверджено збитки за результатами діяльності банку в 2014 році відповідно до вимог міжнародних стандартів бухгалтерської звітності в сумі 3 806 322 тис.грн. У зв’язку з відсутністю прибутку банку за результатами 2014 року та нерозподіленого прибутку минулих років, нарахування та виплату дивідендів за акціями банку за 2014 рік вирішено не здійснювати.

Акціонери обрали також оновлений склад Спостережної ради банку: голова Спостережної ради — Карл Севельда, заступник голови Спостережної ради — Пітер Леннк, члени Спостережної ради — Герберт Степіч, Курт Гайгер, Курт Брукнер, а також два незалежних члени Спостережної ради — Еберхард Вінкельбауер та Павло Шеремета.

У зв’язку зі вступом в дію нових законодавчих норм на зборах акціонерів було також затверджено зміни до Статуту, Положення про Спостережну раду, Регламенту Загальних зборів акціонерів та Принципів корпоративного управління АТ «Райффайзен Банк Аваль» шляхом викладення цих документів в нових редакціях.

Райффайзен Банк Аваль було засновано в березні 1992 року (до 25 вересня 2006 року — АППБ «Аваль»), впродовж багатьох років входить до переліку провідних банків України за низкою ключових показників. Із 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (до жовтня 2010 року — Райффайзен Інтернаціональ Банк-Холдинг АГ). Станом на 31 грудня 2014 року Група РБІ володіла 96,44% акцій українського банку.

Райффайзен Банк Аваль — універсальний банк, що надає широкий перелік стандартних та інноваційних послуг близько 3 млн. клієнтів через власну мережу з 671 відділень по всій Україні.