«Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську | Raiffeisen Bank Aval «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
«Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську #11 | Raiffeisen Bank Aval «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську #12 | Raiffeisen Bank Aval «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську #13 | Raiffeisen Bank Aval «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську #14 | Raiffeisen Bank Aval «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську #15 | Raiffeisen Bank Aval «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Квітня 2015

«Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль зібрала бізнесменів у Дніпропетровську

Дніпропетровськ. 15 квітня. — На початку квітня Райффайзен Банк Аваль провів у Дніпропетровську семінар для клієнтів сегменту малого та мікробізнесу у рамках проекту «Академія бізнесу: програма навчання з питань бізнес-діяльності».

Тема заходу — «Оптимізація власного бізнесу: прийняття фінансових рішень». Керівники та власники підприємств обговорювали актуальні питання та ділилися власним практичним досвідом проведення оптимізації.

Провели бізнес-семінар співробітники Дніпропетровської обласної дирекції банку: начальник управління підтримки продажів малого та мікробізнесу Олексій Середа та начальник управління продажів малого бізнесу Ольга Дрешпак.

Метою проекту «Академія бізнесу» від Райффйзен Банку Аваль є надання інформаційної підтримки клієнтам малого та мікробізнесу, розширення їхніх можливостей щодо доступу до сучасних підходів ведення бізнесу, обмін досвідом та пошук нових інструментів для вирішення реальних проблем, які виникають в процесі бізнес-діяльності.