6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка | Raiffeisen Bank Aval 6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка #11 | Raiffeisen Bank Aval 6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка #12 | Raiffeisen Bank Aval 6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка #13 | Raiffeisen Bank Aval 6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка #14 | Raiffeisen Bank Aval 6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка #15 | Raiffeisen Bank Aval 6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
09 Березня 2022

6 500 грн допомоги від держави можна отримати на картку єПідтримка

Держава почала виплачувати 6 500 грн допомоги підприємцям та найманим працівникам із територій, де ведуться активні бойові дії.

Станом на 4 березня до таких територій рішенням Кабінету Міністрів України віднесені Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська області та м.Київ.

Хто може отримати допомогу?

1. ФОП (всі групи), які сплатили ЄСВ за 4 квартал 2021 року.

2. Всі наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ (за місцем провадження діяльності юридичної особи відповідно до даних ДПС) – окрім працівників бюджетних установ, Фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування.

3. Не перебуває в стані припинення/реорганізації/ліквідації.

4. Вік отримувача від 18 років.

Перевірити, чи доступна вам виплата, можна в застосунку Дія: відкрийте застосунок, перейдіть у розділ «Послуги», а далі натисніть на пункт «єПідтримка».

Як отримати 6 500 грн?

1. Можна використовувати існуючу картку єПітримка або відкрити нову*.

2. Авторизуйтеся у застосунку Дія та оберіть послугу єПідтримка.

3. Зайдіть в меню Послуги/ єПідтримка. Далі оберіть картку єПідтримка від Райфу та натисніть «Отримати допомогу».

4. Очікуйте зарахування коштів протягом 10 днів.

Звертаємо увагу, що ви можете подати заявку, навіть якщо вже отримали допомогу за вакцинацію проти COVID-19.

Кошти на картці єПідтримка можна використовувати як для розрахунків за будь-що, так і для поповнення та переказів з картки на картку.

Відкрити віртуальну картку єПідтримка у Райффайзен Банку можна:

 існуючим клієнтам із Публічною угодою – у відділенні, Інформаційному центрі банку або повідомленням у чат Raiffeisen Online;

– новим клієнтам або існуючим клієнтів без Публічної угоди – лише у відділенні банку.