24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval 24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval 24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval 24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval 24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval 24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval 24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Вересня 2017

24-й Форум видавців у Львові відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль

Львів. 19 вересня. — Райффайзен Банк Аваль виступив спонсором 24-ого Форуму видавців у Львові, що проходив 13-17 вересня.

Фінансову підтримку одному з найбільших книжкових ярмарків Центральної та Східної Європи Райффайзен Банк Аваль надає уже 15 років. Цього року форум зібрав близько 200 видавництв і книготорговельних організацій, понад 1100 авторів, інтелектуалів, художників та культурних діячів.

Відвідувачі мали змогу познайомитися не лише з українськими авторами, а й придбати кращі новинки світової літератури на будь-який смак. На 62 локаціях пройшли понад 800 літературних, мистецьких, освітніх і соціальних заходів.

Представники Львівської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль узяли участь у офіційних заходах Форуму видавців, а також презентували усім зацікавленим банківські продукти роздрібного бізнесу. Менеджери відділень міста Львова успішно поспілкувалися із відвідувачами Форуму видавців, ознайомивши їх із спеціальними пропозиціями за кредитом готівкою для нових та діючих клієнтів Райффайзен Банку Аваль.

Підтримка Форуму видавців є частиною програми соціальної відповідальності Райффайзен Банку Аваль. У фокусі таких програм — культурно-мистецькі, освітні, спортивні проекти та бізнес-події.