2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами | Raiffeisen Bank Aval 2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами #11 | Raiffeisen Bank Aval 2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами #12 | Raiffeisen Bank Aval 2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами #13 | Raiffeisen Bank Aval 2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами #14 | Raiffeisen Bank Aval 2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами #15 | Raiffeisen Bank Aval 2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
23 Жовтня 2017

2 млрд грн аграріям видав за 9 міс. Райффайзен Банк Аваль на придбання сільгосптехніки за партнерськими програмами

Київ. 23 жовтня. — Райффайзен Банк Аваль станом на 30 вересня 2017 року профінансував клієнтів – аграріїв на придбання сільськогосподарської техніки у межах партнерських програм на загальну суму близько 2 млрд грн.

«Спрощення доступу агроклієнтів до передових технологій було і залишається одним із основних завдань підрозділу партнерських програм нашого банку. Завдяки ефективній співпраці з компаніями-партнерами – виробниками та дилерами техніки нам вдалося за 9 місяців цього року достроково виконати за обсягами річні планові показники», — зазначив директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства та продажів банку Руслан Співак.

Згідно з умовами спільних партнерських програм, клієнти банку можуть придбати техніку у офіційних дилерів провідних виробників на пільгових умовах. На разі Райффайзен Банк Аваль співпрацює з такими добре знаними брендами, як: JOHN DEERE, CLAAS, CNH, AGCO, LEMKEN, BELARUS, KUHN, JCB.

Співпраця Райффайзен Банку Аваль із аграрним сектором регулярно отримує визнання з боку професійних організацій та експертів галузі. Зокрема, Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» кілька років поспіль відзначали банк як кращий у межах конкурсу «Агробренд». У 2017 році банк став переможцем у номінації «Краща фінансова установа АПК».