13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року | Raiffeisen Bank Aval 13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року #11 | Raiffeisen Bank Aval 13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року #12 | Raiffeisen Bank Aval 13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року #13 | Raiffeisen Bank Aval 13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року #14 | Raiffeisen Bank Aval 13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року #15 | Raiffeisen Bank Aval 13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Червня 2017

13 семінарів в рамках проекту «Академія бізнесу» провів Райффайзен Банк Аваль у ІІ кварталі 2017 року

Київ. 22 червня. — Райффайзен Банк Аваль активно розвиває проект для підприємців – представників малого та середнього бізнесу «Академія бізнесу». Упродовж ІІ кварталу 2017 року банк провів 13 бізнес-семінарів у Тернополі, Харкові, Києві, Запоріжжі, Чернівцях, Житомирі, Сумах, Луцьку, Кропивницькому, Херсоні, Одесі, Полтаві, Хмельницькому.

Райффайзен Банк Аваль залишається єдиним українським банком, який надає подібний сервіс клієнтам на регулярній та безкоштовній основі. До участі у бізнес-семінарах запрошуються, у тому числі, й підприємці та бізнесмени, які не є його клієнтами.

Проект створено спільно з партнером банку – Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC, одна з п’яти інституцій Групи Світового банку) за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO). Експерти IFC розробляють матеріали бізнес-семінарів, які проводять співробітники Райффайзен Банку Аваль. Наразі команда налічує 17 бізнес-тренерів з різних регіонів, які пройшли в IFC відповідну підготовку. Це найдосвідченіші фахівці з багаторічним стажем роботи з малим бізнесом. Вони і натепер поєднують тренерську практику та щоденну роботу з клієнтами малого бізнесу. Це сприяє розумінню реальних потреб, труднощів, переваг та перемог підприємців. Тому матеріал, який вони викладають, не відірваний від життя, а максимально практичний і доречний.

Теми семінарів адаптовано до реальних умов в країні. 100-відсоткова практичність, виключна орієнтація на малий бізнес, ефективний нетворкінг та обмін досвідом – такі ключові характеристики семінарів, що проводяться в рамках проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль.

У ІІІ кварталі семінари від Райффайзен Банку Аваль відбудуться у 14 містах: Івано-Франківську, Полтаві, Харкові, Чернівцях, Миколаєві, Херсоні, Сумах, Рівному, Запоріжжі, Одесі, Чернігові, Житомирі та Вінниці. Детально графік проведення заходів на поточний квартал можна переглянути на сайті банку.

Успіх наших клієнтів – наш успіх!